Recreatieve markt

Ontspannen gasten zijn tevreden gasten. Tevreden klanten zijn ‘n onderdeel van de missie van jouw organisatie. Zij bepalen of jouw bedrijf voldoet aan hun verwachtingen én of ze terug willen komen. Jij en je team gaan voor de perfecte beleving! Alles draagt hieraan bij, want men rekent op een optimaal verblijfscomfort.

En dat geldt ook voor de kwaliteit van de recreatieplas: want hier kunnen jouw gasten écht tot rust komen.

Houd de waterkwaliteit onder controle

Blauwalgen, zuurstofgebrek, stankoverlast, muggenplagen… Helaas wordt jouw bedrijfstak ook geconfronteerd met de vervelende gevolgen van stilstaand natuurwater en het veranderende klimaat.

Langdurige warmteperiodes zonder regen zorgen voor ellende, maar ook slecht onderhoud verhoogt de kans op problemen. Gelukkig kunnen deze problemen voorkomen worden.

Wij hebben de oplossing

De waterkwaliteit van een recreatieplas wordt beter wanneer er zuurstof toegevoegd wordt en stroming wordt gecreëerd. AUGA levert hiervoor compacte beluchtings- en bewegingspompen. Deze zijn er in drijvende uitvoering, stekkerklaar en zeer eenvoudig te plaatsen.

Met deze apparaten, die je al vroeg in het jaar in werking zet, houd je de waterkwaliteit in balans. Ook ’s nachts. Zo kan er overdag ongestoord gezwommen worden!

Stilstaand water wordt dynamisch met een fontein

Een fonteininstallatie alleen is niet genoeg om de waterkwaliteit van een gehele waterpartij te verbeteren, maar draagt hier wel aan bij! Daarnaast zorgt het ook voor een prachtig visueel en dynamisch schouwspel. Hierdoor geeft water nóg meer plezier.

Water inspireert ons

AUGA is al meer dan 35 jaar actief in de watertechniek. Ons werk doen we elke dag weer opnieuw met evenveel plezier. We zijn jouw techniekpartner voor fonteinen, pompen, beluchters en filtersystemen. Wij adviseren, installeren en beschikken over een eigen serviceteam zodat jouw bedrijf zich ongestoord aan de eigen missie kan houden.

Een mooi voorbeeld:

Een zwemvijver die er uit ziet als een natuurlijk gevormde recreatieplas: plonsplas.

Wil je meer weten? Begeleiding?

Omdat elke waterpartij weer anders is, voeren we eerst een locatiecheck uit. Zo weten we zeker dat de offerte en de praktijk volledig op elkaar zijn afgestemd.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Kenmerken
  • Zuurstof toevoegen met beluchtings- en bewegingspompen
  • In waterpartijen op golfbanen
  • Vijvers en waterpartijen op recreatieparken
  • Openbaar water, zoals stadsvijvers
  • Met fontein dynamisch schouwspel
  • En prachtig visueel

Wil je weten wat AUGA voor Recreatieve markt kan betekenen?

Neem contact op Meer informatie
+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl