Tuinprofessionaldagen 2018

10 Jan 2018

Ben jij een vijvertopper? De tuinprofessionaldagen staan weer voor de deur!

Doe mee met het interactieve en luchtige vraag- en antwoordspel over de techniek en aanleg van vijvers, zwemvijvers en zowel het gebruik van waterplanten als de biologische zuivering daarvan. De keuzevragen kun je met jouw eigen Smartphone beantwoorden. Water- en waterplantspecialisten lichten de juiste antwoorden toe en ook krijg je de gelegenheid om hier vragen over te stellen. IDOLaat van vijvers” is een kennissessie van Ecolan en Auga.

Workshop Vijvers: eenmaal aangelegd, niet zomaar meer veranderd
Het verwerken van EPDM folie, aanbrengen van wand- bodemdoorvoeren, vijververlichting en het juist installeren van filter- en pomptechniek komt in deze workshop ruim aan bod. Met de opgestelde demo’s wordt duidelijk hoe een helofytenfilter voor een zwemvijver aangelegd kan worden, en nog veel meer. Deze workshop wordt verzorgd door Ecolan en Auga.

En dat alles op de Tuinprofessionaldagen op 16 en 17 januari 2018 in Bouw & Infra Park te Harderwijk. Er is ‘n fantastisch programma samengesteld voor alweer de 8ste editie, dat niet alleen interessant is voor tuinaanleggers, maar voor iedere ondernemer die in de tuinbranche actief is en zijn of haar horizon wil verbreden. Je bent van harte welkom. Kijk hier voor het programma overzicht.

+31(0)575-468020
info@auga.nl