Filterput voor vijvers en waterprojecten met alle techniek

18 mei 2018

Filterput, ga je zelf aan de slag met de aanleg? Of koop je een compleet “plug & play” systeem in? Kies je voor gemak of investeer je tijd en geld om zelf iets in elkaar te zetten?

Filterput voor vijvers en waterprojecten.

AUGA vroeg naar die keuze bij een van haar afnemers, Harry Esselink tuinarchitectuur gevestigd in De Heurne, Gelderland. Met ruim 40 jaar aan ervaring behoren zij tot de top van Nederland als het om ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen gaat.

Peter Kuiperij is als all-round hovenier nauw betrokken bij alle tuin- en waterprojecten en heeft gekozen voor de kant-en-klare technische filterputten van AUGA bij de realisatie van vijvers en zwemvijvers.

“De compleet samengebouwde filterputten bieden ons niet alleen veel installatiegemak, maar we weten ook vooraf precies waar we aan toe zijn bij de calculatie van een vijverproject, dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf, die je niet aan de klant kunt doorberekenen. AUGA helpt ons ook bij het maken van de juiste techniekkeuze en speelt goed in op individuele wensen, daarmee ontlasten ze ons in het voorbereidende traject en dat werkt in feite hier al kostenbesparend.

Een ander positief punt is de afwerking van de putten, het ziet er heel erg verzorgd uit, met aandacht voor details. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan kunnen we aanspraak maken op de serviceverlening* van AUGA”.

+31(0)575-468020
info@auga.nl