e-finity vijverpompen, nieuw van Messner

18 feb 2019

De nieuwe e-finity vijverpompen van Messner zijn uit. Het heeft even geduurd, maar was het wachten meer dan waard!

Het gaat om het stroomverbruik, de prestaties en de kwaliteit van de pomp.

Met stijgende energieprijzen wordt het stroomverbruik van een pomp – die het gehele jaar in gebruik is – nu wel heel erg belangrijk. De stroomkosten kunnen ongemerkt hoog oplopen.

Elke 100 Watt kost op jaarbasis € 200,– aan energiekosten bij continue gebruik van een pomp (8000 uren), een vergelijk met andere pompen wordt daarom steeds belangrijker.

De prijs is niet meer leidend; stroomverbruik, prestaties, regelbare motoren en kwaliteit zijn bepalend geworden als het gaat om vijverpompen voor continue gebruik. Met 5 jaar volledige garantie en de lange levensduur van de pomp verdient deze aanschaf zichzelf terug.

De nieuwste e-finity pompen van Messner met slechts 180 Watt maximaal stroomverbruik:

Messner, al meer dan 40 jaar producent van PREMIUM vijverpompen.

Op een afstand van slechts 200 km van onze landsgrens worden al decennia hoogwaardige vijverpompen gebouwd, al meer dan 30 jaar is AUGA de handelspartner van Messner.

Beide bedrijven hebben hetzelfde doel: kwaliteit leveren en maximale klantentevredenheid houden.

De nieuwe e-finity pompen zijn de start voor een nieuwe generatie pompen, uitgevoerd met hoogwaardige elektronica. Als die niet nodig is, biedt het Messner programma voldoende keuze uit andere pompen met dezelfde kwaliteitskenmerken en “Made in Germany”, van specialisten voor specialisten.

Inmiddels is ook de brochure vijverpompen uit en van de e-finity vijverpomp is een separate productbrochure gemaakt. Op Youtube is inmiddels een produktinfo geplaatst.

+31(0)575-468020
info@auga.nl