Groothandel

Je programma is omvangrijk, maar heb je ook de juiste merken in huis?

Binnen de tuinbranche vervult de groothandel een belangrijke functie voor de hoveniersmarkt. Hoveniers leggen geen eigen voorraden aan en zijn afhankelijk van de grossier met een fijnmazig distributienetwerk. Of nog beter, mét regionale vestigingen.

Daarbij past een merk dat exclusief voor de tuinbranche bestemd is. En wij kunnen daarbij helpen!

AUGA levert plug & play producten én vijvertechniek op maat

Met “one stop shopping” maak je jouw functie als grossier volledig waar. AUGA heeft alle producten en technieken in huis, van eenvoudige fonteinpompen tot meer complexe filtersystemen, geheel afgestemd op jouw klantbehoefte. Dát maakt AUGA de juiste partner in vijvertechniek!

AUGA exclusief voor de vakhandel

Omdat ons merk alleen bestemd is voor de vakhandel, krijg je alle ruimte om je functie optimaal te kunnen vervullen. AUGA biedt ondersteuning met alle middelen die je nodig hebt. Zo helpen we elkaar beter positioneren in de markt.

Kennis maakt het verschil

Het gaat niet alleen om een onderscheidend product, maar juist om het vermogen om onderscheidend te durven zijn. Je hebt parate kennis nodig om je klant versteld te doen staan.

Wij geven indoortrainingen en workshops voor jou en jouw klanten. Onze projectafdeling helpt je met offerte-aanvragen op alle gebieden van watertechniek binnen ons vakgebied.

Samen zijn we de kennispartner, mét exclusieve producten voor de vijverbranche.

Kenmerken

Wil je weten wat AUGA voor Groothandel kan betekenen?

Neem contact op Meer informatie
+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl