Tuin- en Landschapsarchitecten

Als architect van tuinen creëer je natuur, helemaal afgestemd op de wensen van jouw klanten én met je eigen visie. Klanten vertrouwen volledig op jouw kennis en vaardigheden. En dat is logisch, want jij bent de specialist!

Water in de tuin, natuurlijk!

Bij veel tuinontwerpen is water een terugkerend onderdeel. Bijvoorbeeld een sereen ornament, een biologisch gezuiverde zwemvijver of zelfs een wadi: deze kan naast het bufferen van regenwater ook esthetisch aantrekkelijk gemaakt worden. Mooi, want water is al sinds de oudheid hét symbool voor leven. Iets dat natuurlijk niet mag ontbreken in de tuin.

Je creëert emotie, maar denk je ook aan de techniek?

Water is een fantastisch element, of het nu stroomt, stilstaat of zich kabbelend voortbeweegt. Wél is er in alle gevallen goede techniek nodig. Want zonder filter wordt water vuil en zonder pomp krijg je water niet in beweging. Leidingen en doorvoeren moeten vooraf én op de juiste wijze aangebracht worden. Neem je dat niet mee in je ontwerp, dan kun je dat achteraf praktisch niet meer corrigeren. En daar kunnen wij bij helpen!

Ieder zijn vak

AUGA is jouw techniekpartner. Als we in een vroeg stadium bij een ontwerp worden betrokken, realiseren we samen een waterpartij die zowel esthetisch als technisch geslaagd is. Samen zorgen we voor een prachtig eindresultaat én tevreden klanten.

Kenmerken
  • AUGA is jouw techniekpartner
  • Samen 'n waterpartij realiseren, zowel esthetisch als technisch geslaagd

Wil je weten wat AUGA voor Tuin- en Landschapsarchitecten kan betekenen?

Neem contact op Meer informatie
+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl