Industrie, kassenbouw en viskwekerij

Water is het nieuwe goud!

Water is kostbaar. De behoefte aan schoon water wordt steeds groter, terwijl de schaarste toeneemt. We moeten zorgvuldig omgaan met het gebruik van grondwater. AUGA begrijpt dit als geen ander.

Waterbesparing door hergebruik, de circulaire industrie als verdienmodel

Bij hergebruik van restwater en kwaliteitsverbetering van opslagwater worden grote hoeveelheden water bespaard. Dát is precies het doel dat we voor ogen hebben: een duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen en daarmee kosten besparen. Dat is tweemaal win!

Eén systeem om water te mixen èn te beluchten

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van compacte mix- en aeratorsystemen. Hiermee kunnen wij opslagwater beluchten en mixen in tanks, bassins en voor open water. De waterkwaliteit neemt daarmee aantoonbaar toe, algenvorming wordt vermeden en de biologische afbraak van organische stoffen wordt verbeterd. Dit komt allemaal ten gunste van het hergebruik.

In de kassenbouw wordt water intensief gebruikt voor kasberegening en houden onze systemen opslagwater vrij van algen. Hierdoor wordt het bedrijfsproces verder geoptimaliseerd.

Standaard, of “custom made”

AUGA levert seriematig-vervaardigde installaties in stationaire of drijvende uitvoering. Zowel praktisch “van de plank”, als op maat gemaakt. Het is onze specialiteit om onze installaties exact te maken op individuele wensen. Dát is de meerwaarde van AUGA!

Kenmerken
  • Waterbesparing door hergebruik restwater
  • Kwaliteitsverbetering opslagwater
  • Vermijden algenvorming
  • Eén systeem om opslagwater te beluchten èn te mixen
  • Standaard of op maat gemaakt

Wil je weten wat AUGA voor Industrie, kassenbouw en viskwekerij kan betekenen?

Neem contact op Meer informatie
+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl