AUGA Fonteinen en Vijverbenodigdheden

AUGA komt uit het Spaans dialect en betekent “Water”. Een krachtige, internationale naam die exact symboliseert waarmee we bezig zijn!

AUGA is actief in veel disciplines van watertechniek. Volledig afgestemd op wensen van de klant, waarbij vele vormen van bewegend water denkbaar zijn. Producten voor het zuiverenbewegenvormgevenvitaliserenbelichten en aanleggen van je vijver of waterpartij. We zijn de Nederlandse importeur van het merk Messner uit Duitsland maar hebben ook ons eigen label AUGA, beide voor vijverbenodigdheden en verkrijgbaar via een uitgebreid dealer netwerk. AUGA is de specialist in ontwerp en bouw van fonteinen voor vijvers, tuinen en parken, filter- en beluchtingsinstallaties.

AUGA Fonteintechniek en Filtertechniek

AUGA ontwerpt en bouwt installaties voor fonteinen, filter- en beluchtingstechniek. We bouwen en ontwerpen voor onze Nederlandse klanten. Ook internationale klanten weten ons steeds beter te vinden. Naast de seriematig geproduceerde installaties, bouwen wij ook klantspecifiek afgestemde systemen voor waterprojecten. Levering vindt plaats door geheel Europa.

Bewegend water fascineert!

Wij beheersen het vak om water een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of sfeervol aan te lichten. Dat profiel past bij ons en doen we al meer dan 35 jaar, elke dag weer opnieuw met even veel plezier.

Werkterreinen

Het werkterrein van AUGA voor watertechniek is breed; Kennis en producten worden toegepast bij waterprojecten voor particuliere en bedrijfsmatige doeleinden. Naast visueel aantrekkelijke watervormen worden ook fonteinen ter beluchting geleverd om algen of vissterfte te bestrijden, hetgeen vooral betrekking heeft op gemeentelijke waterpartijen.

Advies van AUGA

Ontwerp, begeleiding en productie is geheel in eigen beheer. Hierbij besteden we veel aandacht aan begeleiding, immers voor veel cliënten is een waterproject geen alledaagse aangelegenheid, onze kennis en ervaring bieden wij graag aan om een project gezamenlijk tot een succes te brengen.

Wil je meer weten?

 

+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl