Introductie meest energiezuinige vijverpompen

Water staat nooit stil en dat doet AUGA ook niet. Daarom informeren wij je graag over onze nieuwste regelbare vijverpompen, die voorzien zijn van de meest moderne 6-polige DC motoren, waarvan het stroomverbruik tot wel 35 % lager ligt!

Kan dat? Zeker, neem de VarioFlow E 30; niet alleen de prestaties van de pomp zijn verbeterd, het max. stroomverbruik is drastisch verminderd naar slechts 295 Watt.  Van 0 tot 100% traploos regelbaar in capaciteit èn stroomverbruik met de bijgeleverde VarioFlow Controller. Hoe zuinig wil je het hebben?

Onder water, buiten het water, het maakt niet uit; alle modellen zijn multifunctioneel inzetbaar, zolang er maar voldoende watertoevoer naar de pomp is. De motoren zijn volledig ingegoten in kunsthars en dus absoluut waterdicht, veilig en fluisterstil (wel zo aangenaam bij opstelling buiten de vijver).

VarioFlow Control:  Energie&Flow management

Met de tiptoetsen stel je traploos de gewenste capaciteit van de vijverpomp in van 0 tot 100%, belangrijk voor afstemming van de doorstroming bij trommelfilters en boogzeven, maar ook om de capaciteit afhankelijk van het seizoen aan te passen voor b.v. zwemvijvers.

Met het afnemen van het motortoerental neemt het stroomverbruik evenredig af, dit is de meest efficiënte manier om direct energie te besparen! Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

De aluminium behuizing is geschikt voor wandmontage en voorzien van een stekkerkoppeling tussen kast en pomp. Door een schuifbuis breng je de kabel makkelijk naar de Controller De elektronica is TüV gecertificeerd, daarmee bieden we je extra zekerheid op storingsvrije werking.

Unieke constructie

En hoe gemakkelijk is het dat het pompgedeelte traploos kan draaien, waardoor je de persleiding in elke gewenste richting kunt positioneren. Leiding en pomp komen zo nooit onder spanning te staan, afgelopen met lekkages! Een unieke constructie die je alleen bij VarioFlow pompen vindt.

Installeren zonder beperkingen

AUGA is de eerste die regelbare vijverpompen met verbluffend nieuw ontwerp op de markt brengt.  De VarioFlow E IN-LINE  pompen plaats je heel gemakkelijk tussen een rechte leiding in elke positie die je maar wenst, zolang de pomp maar watertoevoer krijgt. Omdat het ontwerp nieuw is binnen de vijverbranche is hierop EU-modelbescherming verleend.

De belangrijkste voordelen van onze VarioFlow E vijverpompen:

  • Efficiënt: Multifunctioneel inzetbaar
  • Energziezuinig: Tot wel 35% minder energieverbruik
  • Energiemanagement: Capaciteit en stroomverbruik van 0-100% regelbaar met de Controller
  • Exclusief: Levering via de gespecialiseerde vakwinkels en installateurs

 

Geen behoefte aan regelbare pompen, maar wel zuinige?

Geen probleem, de hele serie is ook zonder Controller leverbaar,  met dezelfde zuinige motoren. Als het niet nodig is hoeft immers niet alles altijd geregeld te worden.

KLIK HIER VOOR DE FOLDER MET TABEL

 

Ben jij ook een waterspecialist en doen we nog geen zaken met elkaar?

Dan maken wij graag kennis met je en introduceren we onze prachtige nieuwe pompenlijn met alle plezier. En vertellen we graag meer over ons gespecialiseerde programma voor vijver- en watertechniek.

Energiezuinige vijverpompen

Ja, ik wil graag kennismaken met de meest energiezuinige vijverpompen. Wil je een afspraak met mij maken?

+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl