Jouw totaalpartner voor waterprojecten!

1 mrt 2021

Samen in beweging

De kracht van water is oneindig – het is altijd in beweging, net als wij dat zijn. Onze bundeling van krachten gaat verder met de komst van onze nieuwe partner Waterplantenkwekerij R. Moerings B.V. binnen ons team. We willen graag ook jouw totaalpartner zijn voor waterprojecten en je daarbij ondersteunen met de beste producten, kennis en specialisme. Daarmee realiseren wij samen het beste resultaat voor jouw waterproject!

Waterplantenkwekerij R. Moerings B.V. is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot de grootste kwekerij in Europa. Het familiebedrijf biedt totaaloplossingen van ontwerp tot aanplant en een compleet pakket biologische watermiddelen en gecertificeerde lava aan. Hun uitstekende expertise over de algehele waterprocessen in het vijvermilieu is jouw waarborg om ook verzekerd te zijn van een gezonde en heldere vijver, zwemvijver of waterpartij.

Water verbindt

Water is onze verbindende factor, alle disciplines om jouw waterproject tot een succes te maken zijn nu gebundeld in één team; AUGA, Ecolan en Waterplantenkwekerij R. Moerings B.V.

  • Techniek
  • Constructie
  • Zuivering
  • Projectbegeleiding
  • Aftersales

Kom in beweging en ervaar zelf de grote voordelen van onze samenwerking.

Meer weten? Neem contact met ons op

+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl