AUGA introduceert haar meest energiezuinige vijverpompen

9 okt 2020

Water staat nooit stil en dat doet AUGA ook niet. We vertellen je graag over onze nieuwste regelbare vijverpompen, die voorzien zijn van de meest moderne motoren, waarvan het stroomverbruik tot wel 35 % lager ligt! Je vraagt je af: kan dat? Zeker, neem de VarioFlow E 30; niet alleen de prestaties van de pomp zijn verbeterd, het max. stroomverbruik is drastisch verminderd naar slechts 295 Watt.  Van 0 tot 100% traploos regelbaar in capaciteit èn stroomverbruik met de bijgeleverde VarioFlow Controller. Hoe zuinig wil je het hebben? Onder water, buiten het water, het maakt niet uit; alle modellen zijn multifunctioneel inzetbaar, zolang er maar voldoende watertoevoer naar de pomp is.

Met de tiptoetsen op onze VarioFlow Control stel je traploos de gewenste capaciteit van de vijverpomp in van 0 tot 100%. De elektronica is TüV gecertificeerd, daarmee bieden we je extra zekerheid op storingsvrije werking.

AUGA is de eerste die regelbare vijverpompen met ‘n verbluffend nieuw ontwerp op de markt brengt.  De VarioFlow E IN-LINE  pompen plaats je heel gemakkelijk tussen een rechte leiding in elke positie die je maar wenst, zolang de pomp maar watertoevoer krijgt. Omdat het ontwerp nieuw is binnen de vijverbranche is hierop EU-modelbescherming verleend.

Geen behoefte aan regelbare pompen, maar wel zuinige? Geen probleem, de hele serie is ook zonder Controller leverbaar,  met dezelfde zuinige motoren.

AUGA’s meest energiezuinige vijverpompen zijn leverbaar vanaf februari 2021 via onze gespecialiseerde verkooppunten .

KLIK HIER VOOR DE FOLDER MET TABEL

+31(0)575 46 80 20
info@auga.nl